SMS-Timing Remote

sms-timing remote

Bestuur je races vanop afstand.

We snappen het. Als baanjongen spendeer je liefst zoveel mogelijk tijd op de baan, zonder al te veel in de weer te zijn met muis en toetsenbord.

En dan zijn er nog alle andere systemen om in het oog te houden: de lichten en het vertragingssysteem hebben elk hun eigen afstandsbediening, en dan moet je de race nog starten…

Daarom hebben we onze software op afstand bestuurbaar gemaakt. Deze afstandsbediening combineert al deze functies in één stevig apparaat.

 

Wat is er allemaal mogelijk?

Activatie van noodmodus

Met één druk op de knop wordt de noodmodus geactiveerd in onze software. Dit vertraagt in één klap de karts én zet je lichten aan.

Controle over de race

Starten, stoppen, pauzeren, herstarten,… het is allemaal mogelijk. Je kan zelfs blauwe vlaggen & diskwalificaties uitdelen aan bepaalde piloten.

Zelfgekozen acties

Druk lang op één van de knoppen op de bovenste rij om een functie van je eigen keuze te activeren in de software.

Volledige controle over je lichten

In combinatie met onze lichtsturing kan je tot 8 kanalen apart besturen en zelfs de startlichten laten aftellen vanaf de afstandsbediening.

Karts vertragen

We wilden een afstandsbediening zonder compromis – dus hij werkt even snel als de normale afstandsbediening van het vertragingssysteem. Je kan individuele karts vertragen of allemaal tegelijk.