Karting management

Karting management

 

Office geeft u de mogelijkheid om verschillende onderdelen van uw kartingcentrum te beheren en te optimaliseren.

Dankzij Office Light bent u in staat om uw voucher- en couponcampagnes op te stellen, om toegang te krijgen tot gedetailleerde rapporten over uw business en om reserveringen te boeken vanuit uw kantoor.

Via Office Full bent u ook in staat om aanbiedingen en facturen te versturen.

Office Light

Office Light assisteert u met het genereren van extra omzet door het aanmaken en beheren van uw voucher- en couponcampagnes. Daarnaast kunnen de rapporten die u kunt genereren u helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

 

Vouchers en coupons

VouchersHet is een grote uitdaging om al uw vouchers op te volgen.
Daarom hebben wij een waterdicht systeem ontwikkeld:
hoeveel zijn er gebruikt,
hoeveel ongebruikt,
wie kocht ze,
welke werknemer verkocht ze aan wie,
hoe lang zijn ze nog geldig, enz.
Wanneer u een voucher gebruikt moet u zeker zijn dat de kassier niet kan valsspelen. Ze worden uiteraard verkocht via de Point of Sale.

 

Rapporten

Alle soorten rapporten kunnen bekeken worden in deze karting management software: financiële, ledengerichte, voertuiggerichte, shiften van uw werknemers, stockrapporten en nog veel meer.

 

Queries en statistieken

Statistics

Een ingebouwd query systeem met vooringestelde query’s is geïntegreerd in onze back-office oplossing. Bijvoorbeeld, als u alle zaterdagen van een heel jaar op het vlak van verkopen wilt vergelijken, kunt u een query opstarten en deze informatie exporteren naar Excel.

Dit is een erg krachtig hulpmiddel om statistieken en informatie uit uw database te halen, wat standaard rapporten niet kunnen. Het helpt u uw zaak op een intelligente manier te runnen, uw verkopen te optimaliseren en uw gedrag ten opzichte van uw klanten aan te passen.

 

Office full

Met Office Full is uw doel tweeledig: om tijd te besparen bij zowel het aanmaken van offertes als facturen. Koppel deze documenten aan uw Point-of-Sale (kassa) om uw reserveringen en betalingen te optimaliseren.

 

Aanbiedingen

Maak erg professionele aanbiedingen voor uw klanten in PDF-formaat in enkele klikken. Deze offertes bestaan uit de volgende meest gebruikte velden:

  • Betalingsdetails
  • Algemene voorwaarden en vrije ruimte voor tekst
  • Producten
  • Activiteiten (reservaties)
  • Aantal deelnemers aan de races (en andere activiteiten met planning)
  • Start van het evenement (kalender)
  • Briefing
  • Wanneer er snacks geserveerd worden
  • Pauzes

U kunt in minder dan een minuut offertes opmaken dankzij de templates. Een systeem waarmee u uw offertes kunt beheren is handig wanneer u moet weten wanneer er offertes aflopen en u dus weet wie u moet terugbellen. Offertes kunnen gemaild, opgeslagen of geëxporteerd worden.

 

Facturen

We hebben het facturatiesysteem gelinkt aan de rest van de zaak. Bijvoorbeeld wanneer er een groep is van 50 personen die vraagt om een offerte voor meerdere activiteiten inclusief drank. Tijdens hun bezoek gaan deze klanten proberen om meer te drinken, extra snacks te bestellen en een extra race te rijden. Met onze management software kan u gewoon op een knop klikken waarbij er een factuur wordt gemaakt die alles combineert. Facturen kunnen ook gemaild, opgeslagen, opgeslagen worden als PDF of geëxporteerd worden.

Neem contact met ons op voor een offerte