Mobile Marshal

Mobile marshal is onze tweede inval binnen de mobiele applicatie wereld. Deze keer focussen we ons op meer race informatie voor het baanpersoneel.

mobile marshal smartphone app

Vroeger moest het baanpersoneel vertrouwen op monitors, klokken en lichten om de status van de race in het oog te houden. Verschillende SMS-Timing oplossingen helpen hierbij: live timing software op TV’s, integratie van vele verschillende scoreborden en een automatische lichtsturing zijn maar enkele van de voorbeelden.

Maar er zat ons iets dwars. Elke keer dat een van je marshals op een scherm moet kijken, is hij niet op de baan aan het letten. Dit resulteert uiteindelijk in minder veiligheid op het circuit.

Dus we stelden ons de volgende vraag: hoe konden we het baanpersoneel beter informeren om zo de efficiëntie en veiligheid van uw circuit te verhogen?

 

We wilden met klank werken en een programma maken dat luidop waarschuwingen kon geven over verschillende gebeurtenissen.  Maar we hadden liever niet dat mensen moesten investeren in dure, gespecialiseerde walkie-talkies en hoofdtelefoons. Dus we werkten met de apparaten die de meesten al op zak hebben: smartphones.

Mobile Marshal is een app voor Android en iOS dat in constante verbinding staat met onze Timing software.

 

Vanalle meldingen met een computergegenereerde stem:

mobile marshal

  • Aantal piloten in de volgende heat
  • Aankondiging van het einde van de race
  • Ongevallen
  • Noodsituaties
  • En meer…

 

 

 

Het geeft deze meldingen in je eigen taal, met de koptelefoon die je zelf kiest. Je kan kiezen welke soort meldingen belangrijk voor je zijn en de andere uit zetten.