MOBIELE APP : HET ULTIEME MIDDEL VOOR UW KARTING CENTER

SMS-Timing demo app

 

De mobiele applicatie van SMS-Timing is uniek in de markt. Het voorziet in live timing, werkt als een Digitaal Racelicentie, berichtensysteem en nog veel meer.

SMS-Timing demo App SMS-Timing demo App

 

 

 

Een hele verzameling tools is geïntegreerd in deze native app

SMS-Timing demo AppZoals geen enkele andere app in de markt, biedt SMS-Timing een native app aan voor iPhone en Android Smartphones die uw bedrijfsvoering zal versoepelen en uw marketing zal versterken! Deze app is niet zomaar een kleine website voor mobiele telefoons of alleen maar een tool voor live timing. Het bevat:

  • Een digitale RaceLicentie
  • Een registratie proces
  • Racestatistieken en racegeschiedenis (zelfs nog uitgebreider dan in onze Facebook app!)
  • Een berichtensysteem
  • Integratie met Facebookpagina
  • Live timing
  • De layout van uw baan
  • Alle andere gegevens die u wilt weergeven (contactgegevens, prijzen, beschrijving andere activiteiten, enz.)

 

SMS-Timing demo AppU kunt zelf bepalen welke onderdelen gratis zijn voor uw klanten en voor welke onderdelen ze de app dienen te kopen en daarmee de digitale Racelicentie. De app is tevens volledig aangepast aan uw huisstijl en merknaam.

U kunt deze QR-code scannen om onze demo app te downloaden, of klik hier.

 

Digitale racelicenstie en Kioskproces

Mobile App kioskDe smartphone van uw klanten wordt hun klantenkaart van uw centrum! Nieuwe klanten kunnen zich overal registeren, en zelfs via Facebook, zodat het nog sneller gaat. Bestaande klanten die een upgrade willen van de plastic Racelicentie naar de digitale Racelicentie kunnen zich via de app aanmelden voor authenticatie. De volgende keer dat ze u bezoeken, scant u simpelweg hun telefoon, net zoals u dat zou doen met een plastic kaart.

Gebruik deze registratiemethode voor groepen om zo eenvoudig de gegevens van de deelnemers vast te leggen: sommigen kunnen zich registreren via de online plug-ins voordat ze uw centrum bezoeken, anderen kunnen zich registreren wanneer ze dat willen via hun smartphone, en de rest registreert zich via de klassieke Kiosk.

 

Racestatistieken en racegeschiedenis

Mobile App statisticsUw klanten hebben op elk moment toegang tot hun statistieken, racegeschiedenis, racegegevens per ronde en hun raceprofiel bij uw baan.

Op deze manier worden ze aangemoedigd om hun vrienden uit te dagen via de app, dit resulteert in meer terugkerende bezoekers.
Ze kunnen ook hun beste tijden vergelijken in een rangschikking om zo te zien wie de snelste is!


 

 

Berichtensysteem en integratie met Facebookpagina

Maak een bericht via onze webconfigurator en bereik zo al uw klanten die de app hebben gedownload. U kunt u richten op de geregistreerde klanten met een Digitale Racelicentie, de klanten die zich hebben geregistreerd maar geen Digitale Racelicentie gekocht hebben en de klanten die alleen maar de app hebben gedownload zonder zich verder te registreren. Zo kunt u verschilende acties per categorie plannen. Dankzij de “push notificaties” zullen uw contacten geen enkele van uw berichten meer missen!

Wij zorgen ook voor de integratie van uw Facebookpagina, zodat u klanten kunt bereiken die uw pagina nog niet “Leuk” vinden. Alle berichten op uw tijdlijn zijn ook zichtbaar vanuit de Mobiele app.

.

 

Live vanaf de baan

Mobile App live timingHoewel het een klein en eenvoudig in te stellen onderdeel is, is het erg handig voor uw klanten om een race te volgen, met name tijdens groepsevenementen en endurances.

Afhankelijk van hoe uw klanten hun telefoon vasthouden, zullen ze andere gegevens zien. De timing in de Mobiele app is net zo snel als de timing via uw HDTV Display software!

 

 

Baanlayout

Mobile App track layoutOnze Designafdeling zal uw baan uittekenen, zodat deze getoond kan worden in de app.
Het idee is dat u vervolgens een paar foto’s en een beschrijving bij elke foto upload.
Zo kunt u bijvoorbeeld de ideale lijn voor iedere bocht uitleggen.
Dit kan een onderdeel zijn dat u exclusief beschikbaar stelt voor de klanten die een Digitale Racelicentie hebben!


 

Andere belangrijke gegevens

Mobile AppOmdat dit een native app is, hebben gebruikers er ook offline toegang toe, op elk moment.
Zo kunnen ze de openingstijden, prijzen, details van de karts, beschrijvingen van andere activiteiten en nog veel meer bekijken.
Wij kunnen alle gegevens die u maar wilt toevoegen in dit deel van uw Mobiele app presenteren. Dit deel kunt u eigenlijk zien als uw digitale brochure!!

Met de Mobiele app van SMS-Timing zult u zeker een stap voor lopen op uw concurrenten qua moderniteit. Wij raden aan om deze applicatie te gebruiken samen met ons Marketingpakket.

 

Neem contact met ons op voor een offerte