KARTING MEMBERSHIP SYSTEM

Kiosk software for karting

 

Het is een enorme opgave om vandaag de dag een kartingcentrum te runnen zonder een klantendatabase te hebben. 

Niet in staat zijn om uw klanten te kunnen e-mailen, te weten wie ze zijn en gegevens over ze te verzamelen zorgt ervoor dat u extra inkomsten misloopt en kansen voor verhoogde klantentevredenheid niet benut.

Daarom heeft u een database nodig, maar wel eentje die slim is opgezet!

 

Kiosksoftware: hoe werkt het?

De Kiosk software is een stap-voor-stap zelf-registratiesysteem voor kartingcentra.

Elke persoon kiest eerst een taal (als u deze optie nodig heeft) en voert daarna de nuttige info in zoals hun e-mailadres, telefoonnummer, verjaardag en thuisadres. Zo kunt u in een korte tijd een relevante database opbouwen en tijd en geld besparen.
Het is zelfs zo dat geen van uw medewerkers tijd moet verspillen aan het manueel registreren van klanten.

 

Karting membership system

In ruil voor de inschrijving van een klant en om de prijs van de kaart te rechtvaardigen, adviseren wij u over de te volgen strategie. Bijvoorbeeld, u kunt als tegenprestatie een gratis race voor een verjaardag aanbieden of punten laten verzamelen zodat klanten na 10 keer gratis kunnen komen racen. Uiteraard is dit allemaal volledig te configureren in het systeem!

Data wordt nu verstuurd naar de Booking-software. In enkele seconden kan een medewerker de klant zijn persoonlijke membercard geven. Naargelang uw wensen kunnen de leden betalen voor races, eten, drank en andere activiteiten via hun membercard.

Alle verzamelde data kan makkelijk gebruikt worden om gerichte e-mailings en nieuwsbrieven te versturen binnen uw marketingstrategie. Als u nog meer info nodig hebt, kunnen wij voor u een klantenenquête opstellen waarin bepaalde vragen beantwoord moeten worden

 

Hoe gebruikt u de gegevens van uw klanten?

Beschikken over de gegevens is stap één, maar wat als u er niets mee doet? Er zijn vele manieren waarop u de gegevens kunt gebruiken die u hebt verkregen tijdens het inschrijfproces:

  • E-mails met raceresultaten automatisch verzonden na iedere race
  • Alle racestatistieken beschikbaar op Facebook
  • Automatische e-mails kunnen worden verzonden voor hun verjaardag, wanneer ze gedurende een bepaalde periode niet zijn geweest, wanneer hun kaart verloopt, enz..
  • Hun afbeeldingen worden getoond in HD op de TV-schermen/projectoren

 

Online registratie

Naast de fysieke Kiosk is er de online Kiosk. Deze softwaretool, volledig geïntegreerd in uw website, stelt individuen en groepen in staat om zich aan te melden bij uw kartingcentrum, zelfs voordat ze er zijn! Vervolgens hoeven ze alleen nog maar naar de kassa te komen op de dag van hun eerste bezoek, om hun inschrijving te voltooien en hun kaart in ontvangst te nemen. Dit bespaart u waardevolle tijd in het afhandelen van groepen of tijdens drukke periodes.

 

Facebook Kiosk

Wanneer u onze iNet Social Networks gebruikt, zal u de Facebook Kiosk te zien krijgen!  De nieuwe klanten dienen gewoon hun Facebook e-mailadres en paswoord in te voeren en alle beschikbare details worden geïmporteerd. Indien de klant geen Facebook account heeft, dient hij de klassieke Kiosk procedure te doorlopen.

 

De voordelen van de Facebook methode:

  • Het registratieproces wordt versneld aangezien enkel nog blanco velden ingevuld dienen te worden
  • Klanten accepteren de Facebook applicatie direct (wall post wanneer de race aan de gang is, race historiek, vrienden uitdagen, enz) en gaan deze ook gebruiken
  • Ze zullen enorm veel plezier beleven aangezien zelfs hun Facebook foto geïmporteerd wordt! Hun foto zal eveneens verschijnen op de HDTV schermen: u zal hen versteld doen staan!

 

Registratie via smartphone

mobile app kioskEen andere mogelijkheid om te registreren is om dit te doen via de Mobiele app.
Ideaal voor groepen en voor piekmomenten, dit zorgt ervoor dat er een onbeperkt aantal klanten zich tegelijk kunnen registreren, dit zorgt voor een soepeler registratieproces.

Klanten kunnen zich ook registreren via Facebook.
Zodra ze zich geregistreerd hebben, zullen de Digitale Racelicentie of Baantoegang geactiveerd worden. 
Zo vervangt hun Smartphone de traditionele plastic kaart.

 

 

Draagbare Kiosk

Portable registration process for kartingNaast standaard computers (‘All-in-one’ bijvoorbeeld), kan u de Kiosk eveneens op een tablet PC gebruiken!

Ideaal wanneer u een groep op bezoek heeft: geef gewoon de tablet PC door aan elke deelnemer wanneer zij aan het wachten of aan het eten zijn!

Zij zullen zich inschrijven op een heel vernieuwende manier. Zelfs de foto is inbegrepen!

Compatibel met de Facebook Kiosk.

 

Gebruiksvoorwaarden en karting center regels geïntegreerd

Ben je het beu om papieren gebruiksvoorwaarden te voorzien wanneer een klant wil rijden? Er zijn enkel maar nadelen aan dit proces; papier, drukkosten en extra tijd van je werknemers.

Onze kiosk software verwijderd deze vervelende details door het toevoegen van een stijlvol disclaimer scherm voordat klanten starten met het registreren. Ze kunnen niet doorgaan naar de volgende stap voordat ze de gebruiksvoorwaarden accepteren. Dankzij het ledensysteem moeten ze enkel het papier ondertekenen, deze wordt automatisch afgedrukt en heeft alle velden al ingevuld wanneer ze hun lidkaart ontvangen.

Neem contact met ons op voor een offerte