KARTBAAN VERLICHTING

Kart startlichten

Start lights for karting indoor and outdoorDe startlichten van SMS-Timing zijn uniek in de wereld. We zijn het enige bedrijf dat een set van kart racelichten van hoge kwaliteit kan leveren. Onze oplossing bestaat uit LED-lichten, dit verzekert een lange levensduur en een laag verbruikBovenop de hoge betrouwbaarheid, kunnen wij de lichten personaliseren volgens uw behoeften: u kan de kleur van de lichten zelf kiezen.

Formule 1- ervaring

Dankzij onze karting startlichten, transformeert u uw kartbaan in een klap naar een parcours dat lijkt op een Formule-1 circuit. Wanneer u de lichten op de timing software aansluit, kunt u ze controleren zoals u wilt. Op verzoek kunnen wij voor u een systeem voor startlichten maken conform met de FIA-regels voor een Type 2 gehomologeerd kartingcircuit.

Door de afstandsbediening kunt u overal op het circuit een race starten (ook gebruikt voor de FIA-start). Het is mogelijk om de lichten te controleren zodat u uw piloten kan waarschuwen voor een gevaarlijke situatie. Zo beschermt u ook uw karting hardware.

Technische gegevens:

  • Toepassing: indoor & outdoor
  • Lichten: langs een kant
  • Kader: dubbele laag alluminium
  • Afmetingen: ±45 x 100 cm
  • Vooraan: anti-reflectie
  • Dots: 6x rood, 2x geel (amber), 2x groen
  • Diameter dots: ±125 mm
  • Aantal LEDs/dot: 114
  • LEDs: Ultra bright

Besturingskast voor lichten

Kart track lightingMet zijn 8 kanalen kan de lichtcontrole van SMS-Timing automatisch de lichten besturen op uw circuit.
Maar dat is niet alles! Je kan de race vanop een afstand starten met een afstandsbediening.
Het is ook mogelijk om uw ventilatiesysteem op deze manier aan te sturen en u kunt er uw kart controle systeem mee aansturen om op het einde van de race de karts automatisch trager te laten rijden.
Ieder elektrisch apparaat kan in principe aangestuurd worden.

 

Lichten

Verbonden met de timing software, kunnen de lichten geconfigureerd worden zoals u wenst. Bijvoorbeeld: groene lichten tijdens de race, oranje 30 seconden voor het einde en rood wanneer de race gedaan is. Doet er zich een accident voor, dan kunnen de oranje lichten met één druk op de knop geactiveerd worden. Natuurlijk kunnen de lichten ook manueel met de timingsoftware bediend worden.

Race

Hoewel onze software uw race automatisch kan starten, kunt u nu de race starten vanop afstand met een afstandsbediening. Heel handig wanneer u naast uw go-karts staat!

Ventilatie

Te veel CO² uitstoot in je karthal? Met één druk op de knop start je je ventilatiesysteem. Je hoeft zelf niet meer tot aan de zekeringenkast te lopen! Je kan er zelfs voor kiezen om bij elke race automatisch de ventilatie aan te zetten en dit tot xx seconden na het einde van de race.

Neem contact met ons op voor offerte