E-MAIL MARKETING SERVICE

E-mailmarketing is een essentiële tool voor elk kartingcentrum. Niet in staat zijn om uw klanten te bereiken zou een grote fout zijn! Tegenwoordig is het aanmaken, ontwerpen en versturen van e-mailings echter niet zo eenvoudig meer als een paar jaar geleden. Klanten willen nog steeds e-mails ontvangen, maar enkel e-mails die rechtstreeks aan hen gericht zijn. Spamfilters laten nog steeds e-mails binnenkomen in de inbox, maar niet meer zo eenvoudig. Daarom bieden wij deze service om ervoor te zorgen dat u opereert op hoog niveau. Betere afleverratio’s hebben een directe positieve impact op de omzet van uw kartingcentrum!

Welke content kunt u verzenden?

Er zijn vele manieren om uw klanten te bereiken:

 • Uitnodiging: organiseert u een open endurance? Genereer het maximaal aantal teams voor uw baan!
 • Promotie: een speciale kartaanbieding op maandag en dinsdag? Verhoog uw omzet op deze dagen!
 • Informatie: het weer zou slecht zijn maar is het toch niet? Wees pro-actief en laat uw klanten weten dat uw outdoorbaan gewoon open is!
 • Nieuwsbrieven: u wilt meer zaken delen met uw klanten? Maak een maandelijkse nieuwsbrief met inhoud van toegevoegde waarde voor uw klanten!

Onze e-marketingspecialisten kunnen u assisteren met uw e-mailingcampagnes. Wilt u meer weten over de beste aanpak voor een goede e-mailing? Ga naar onze Facebook pagina, sectie “Marketing articles”.

Ga verder met uw e-mailings

Een mailing doen mag nooit gewoon een simpele e-mail zijn gericht aan uw hele database, daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden aan.

 • Segmenteer uw database om uw specieke doelgroep aan te spreken. Check onze nieuwsbrieven voor advies op gebied van marketing.
 • Personalisering voor elke ontvanger.
 • Nauwkeurige statistieken om uw campagne te optimaliseren.
 • Een spam-checker om het aantal ‘spam-woorden’ in uw tekst tot een minimum te herleiden.
 • Ongeldige e-mailadressen kunnen geimporteerd worden in uw Fast-software. Wanneer een van uw klanten dan zijn membercard doorhaalt, zal er een waarschuwing openspringen op het scherm. Je kan hen dan vriendelijk vragen hun correcte e-mailadress op te geven, zo verhoog je de kwaliteit van je database door deze steeds up-to-date te houden.
 • Dynamische campagnes. We werken, samen met u, een marketingstrategie uit voor je promoties en events. E-mails kunnen automatisch verzonden worden op basis van vorige clicks van uw klanten. Bijvoorbeeld: als je een foto of een tekst van uw lasergame in uw website of nieuwsbrief verwerkt, en uw gasten klikken hierop, zullen ze de volgende keer informatie, speciale promoties en uitnodigingen over de lasergame ontvangen.

Enkel onze software klanten kunnen gebruik maken van dit e-mailing platform. We werken met een credit-systeem: 1 e-mailadres = 1 credit.

Emailing AcroKart Emailing Celle Emailing Festika

De e-mailings kunnen betaald worden met gratis credits, die u verkrijgt als u:

 • Een nieuwe softwareklant bent
 • Een bestaande softwareklant bent (u ontvangt dan elke maand credits)
 • Membercards bestelt
 • Andere diensten bestelt (Sponsorfile, Web visibility, Vouchers)
 • Credits kunnen ook gewoon aangekocht worden

Trigger e-mailmarketing: geautomatiseerde e-mails

Wil u dat elke klant een e-mail ontvangt met een promotie ter gelegenheid van zijn verjaardag? Wat dacht u van het versturen van een e-mail naar elke klant die u sinds 6 maanden niet meer op bezoek had? Of wanneer een nieuwe klant zich ingeschreven heeft aan de Kiosk, zou het dan niet leuk en professioneel zijn om hem een e-mail te bezorgen met daarin bevestiging van zijn inschrijving, een herinnering aan de voordelen die hij geniet met de klantenkaart/race bewijs?

Dit alles, en zelfs meer, is mogelijk dankzij iNet Silver!