BOOKING SOFTWARE VOOR KARTING

SMS-Timing booking software

 

De Booking software is speciaal ontworpen voor kartings voor verhuur.
Het bevat een ticketingsysteem dat u toestaat de toegang tot de kartbaan te controleren.
Op hetzelfde moment beheert het ook andere activiteiten die ticketing nodig hebben.

 

Deze software kan gebruikt worden met een touchscreen voor een vereenvoudigde toegang. De software kan membercard lezers, kassa lades en ticket printers controleren. Het kan alle financiële transacties leiden om valsspelen te vermijden en het kan alle informatie verkrijgen om de kassa’s af te sluiten na een drukke dag.

 

Ticketing systeem

Ticketing kan u gebruiken voor karting maar ook andere activiteiten zoals bowling of lasershooting. U moet enkel de naam van de persoon invoeren en wanneer hij/zij betaalt, wordt alle informatie automatisch naar andere posten gestuurd. Klanten worden verwittigd door hun naam op het TV-scherm weer te geven. De Booking stuurt ook de nodige informatie, zoals de naam van de klant en de set-up van de sessie naar de timing software. Zo staat bvb. alles al in het systeem ingesteld wanneer de piloten op de baan aankomen om aan hun race te beginnen.


Barcode scanners kunnen ook gebruikt worden wanneer Pay ‘n Go meer geschikt is voor de people flow van uw karting: het is heel druk in uw karting of uw medewerkers kunnen niet voor elke piloot zorgen. Wanneer er een ticket verkocht wordt, kunnen uw klanten naar de baan gaan wanneer ze willen of van zodra er een kart beschikbaar is. De pistecommissaris moet enkel het ticket inscannen en de piloten worden automatisch geregistreerd in de timingsoftware voor hun sessie. Op deze manier kunt u verschillende sessies tegelijk runnen, de hele dag lang.

 

Ledenbeheer

member

Ons ledensysteem is gebaseerd op een magnetische membercard die gebruikt kan worden om leden voor een bepaalde race in te schrijven. Gebaseerd op verschillende ledencategorieën, kunt u kortingen toepassen of een prijs opstellen. Het systeem bevat een uitgebreide betalingsmodule in waarmee u kan beslissen voor hoeveel een product gekocht kan worden gebruik makende van pre-paid kredieten, gewonnen bonuspunten of zelfs uw eigen munteenheid! Het grootste voordeel van geld op de kaart te zetten is dat het het uitgeef-gevoel verminderd. Uw klanten zullen makkelijker drankjes bestellen of hun vrienden voor een race uitnodigen. Ze kunnen ook on-line herladen. Een volledige geschiedenis van alle ledenverrichtingen wordt bijgehouden voor de statistieken.

De registratie van elk lid wordt gedaan bij de Kiosk of via uw website met de online KioskHet profiel van elk lid wordt direct doorgestuurd naar de kassa. Vervolgens verkoopt u simpelweg een kaart aan elk persoon, een eenvoudige handeling die slechts enkele seconden duurt.

Verkopen

Retail software for kartingDankzij onze retailsoftware kunt u eten en drank verkopen met rekeningen en met keuken– of barprinters. Opties als kortingen, stockcontrole en de registratie van de gebruikers van het systeem zijn samen met vele andere een onmisbaar stuk van onze software geworden. Producten kunnen besteld worden door een pagina/knoppensyteem waarbij u dankzij een gemakkelijke configuratiemodule kan kiezen welke pagina uit welke knoppen (producten) bestaat en op welke kassa verschijnt.

 

Reservaties

Reservation software for kartingHet is erg makkelijk om een reservatie te maken voor eender welke activiteit met ons reservatiesysteem.

Klanten kunnen eenvoudig geboekt worden dankzij de opneemknop. Bijvoorbeeld, het beheer van 50 personen in verschillende activiteiten is geen enkel probleem.

Instellingen van voor de race kunnen toegepast worden en zelfs een complete financiële voorbereiding van offerte tot factuur behoort tot de mogelijkheden. U kunt omschakelen naar dag, week en maand in een ogenblik.

 

Geld op kaart: een veilig proces

De cashless payment oplossing van SMS-timing zal uw kartingcenter beveiligen! Het voorkomt fraude en diefstal omdat u minder cash in huis heeft. Uw werknemers krijgen minder verantwoordelijkheid, omdat ze niet meer met briefjes en muntstukken moeten omgaan.

Daarnaast zullen er door het gebruik van dergelijk systeem meer impulsieve aankopen zijn zoals drank, voedsel, meer kartsessies, laser games en alle andere activiteiten die je centrum te bieden heeft (onze Point of Sale beheert dit alles). Getrouwheidspunten kunnen worden verzameld door sessies en producten te kopen.

Kaarten kunnen online opgeladen worden dankzij de iNet Gold, die de 'traffic to the store' (mensenstroom tot het kartcenter) bevordert. De cashless payment met de magnetische kaart versnelt ook het inkoopproces.

Wanneer de kaart verloren of gestolen wordt, is het resterende bedrag niet verloren. Dit omdat alle kaarten zijn gekoppeld met het lid in de database. Wanneer een nieuwe kaart verkregen wordt, kan het resterende bedrag makkelijk overgezet worden naar een nieuwe kaart.

 

Meer veiligheid door gebruik van werknemers login

Wil u graag weten welke werknemer een vergissing beging of welke werknemer goede zaken gedaan heeft? Dan zou u gebruik moeten maken van een login voor elke werknemer per verrichting.
Voor de verkoop van een ticket, een drankje, … zal uw werknemer zich moeten identificeren d.m.v. :

  • invoeren van een PIN code
  • invoeren van een login
  • doorhalen van een magnetische kaart (Meest geschikt)
  • gebruik van een iButton (Meest geschikt)
  • gebruik maken van een vingerafdruk

U bepaalt wanneer een verrichting wordt afgesloten: na elke verkoop, na x aantal seconden of na het drukken op “Log out” door de werknemer.

 

Neem contact met ons op voor een offerte