Beste klant,

U staat op het punt een nieuwsbrief voor uw kartingcenter te maken. Voordat u het formulier in gaat vullen, bekijk eerst onderstaande informatie.

HOE WERKT HET?

1. We maken één sjabloon voor uw e-mailings per jaar.

Voor uw eerste campagne van het jaar maken we een sjabloon die de rest van het jaar gebruikt zal worden voor al uw bestellingen. 

2. We hebben 5 werkdagen nodig om uw e-mailing voor te bereiden. 

Stuur ons alle inhoud (tekst en afbeeldingen) door de volgende stappen te volgen - ten laatste 5 werkdagen voor de dag waarop u de mailing wil uitsturen. 

3. Volg de volgende stappen in dit bestelformulier nauwkeurig, om een vlotte workflow te bekomen. 

We zullen u doorheen het bestelproces begeleiden en u om alle relevante informatie vragen. Alle velden zijn verplicht in te vullen!

4. Denk goed na over de datum en doelgroep.

Wij versturen de mailing wanneer u wil, maar denk na over een goed tijdstip. Midden in de nacht een mailing versturen heeft natuurlijk geen zin. Ook de doelgroep is belangrijk: des te nauwkeuriger deze is bepaald, des te beter het resultaat! Geen idee wanneer u het best een mailing kan versturen of naar wie? Contacteer dan gerust uw accountmanager, of onze marketing- en designspecialisten via design@sms-timing.com.

5. We hebben uw goedkeuring nodig, ten laatste 1 dag voor de verzenddatum. 

We sturen ons voorstel eerst naar u door via mail. Houd uw mailbox dus in de gaten in de week van de verzenddatum, zodat u ons snel kan voorzien van eventuele opmerkingen of de goedkeuring om de mail te verzenden. Om vertragingen te vermijden hebben we uw finale goedkeuring nodig ten laatste de dag voor de verzenddatum. Indien dat niet lukt, zullen we de verzenddatum moeten verplaatsen naar een later tijdstip. 

Denk erom dat dit formulier de enige manier is om een succesvolle campagne te bestellen, en we dus geen bestellingen via andere kanalen aanvaarden indien u ons daar niet van alle nodige informatie voorziet. Daarom vragen we uitdrukkelijk om alle velden op de volgende pagina van het formulier in te vullen. Bedankt!

 

 

Om een nieuwsbrief te kunnen versturen, heeft u credits nodig. 1 credit = 1 beoogd emailadres.

Periodiek krijgt u gratis credits:

  • Bij de software-installatie: 10000 credits
  • Als software-klant: 3000 credits / maand
  • Per lidkaart of mobiele licentie (mobiele applicatie): 3 credits / kaart of licentie
  • Per bestelde voucher: 1 credit / voucher

Meer credits kunnen worden gekocht: 1000 credits kosten €7.50. Dit omvat het verzenden van de mailing en 1 sjabloon-ontwerp per jaar. 

Wilt u meer uit uw emailmarketing halen? Bekijk dan het marketing artikel op onze Facebook pagina en download onze “Email marketing guide”. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor ideëen en advies.